Skip navigation

New York Times face o analiză a evoluţiei muzeului Whitney, mai exact a modului în care clădirea acestui muzeu a fost integrată / acceptată în peisajul newyork-ez. Este un studiu de caz interesant pentru orice muzeu care plănuieşte o extindere a clădirii.

De asemenea, recomand să se urmărească şi strategia de extindere a muzeului în sudul Manhattanului. Noul proiect este prezentat aici.

PS: Se pare că în final este vorba de un alt proiect de arhitectura decat cel prezentat initial – mai sus:

 

O prezentare video a acestui proiect, precum și a modului în care este gândit spațiul – aici și pe situl muzeului – aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: