Sari navigarea

Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania (membru NEMO) impreuna cu Asociatia olandeza a muzeelor deruleaza in acest an un proiect MATRA. In cadrul acestuia s-a derulat in luna iunie, la Sibiu, un workshop dedicat educatiei in muzee. Un al doilea workshop este planificat pentru luna octombrie, la Cluj.

Tematica abordata este foarte complexa si include: intampinarea vizitatorilor, alegerea publicului vizat, studierea vizitatorilor, analiza expozitiilor, etichetele din muzeu, stilurile de invatare, programe interactive pentru scoli si familii, materiale educationale pentru profesori, si lucrul cu vizitatorii.

 

 

Reclame

One Comment

  1. Workshopul de care scrie Alexandra e parte a unui proiect mai mare, Strengthening the National Network of Romanian Museums and its Members, care are doua componente: I Intarirea capacitatii organizationale a Retelei Nationale a Muzeelor din Romania si II. Intarirea capacitatii membrilor RNMR In componenta 2 a avut loc seminarul de la Sibiu despre care puteti citi pe site-ul Retelei http://www.muzee.org/romania/ro/noutati/seminar-matra-pentru-membrii-retelei-nationale-a-muzeelor-din-romnia.html
    Acelasi seminar va fi replicat la Cluj pentru domeniul management in perioada 6-11 septembrie, iar pentru domeniul educatie muzeala in itervalul 18-23 octombrie a.c.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: