Sari navigarea

ShowMuz este un proiect realizat de Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania impreuna cu UNITER si Teatrul Metropolis. Acest proiect urmareste sa ofere un spatiu comun de colaborare pentru doua dintre cele mai importante tipuri de organizatii
culturale: muzeul si teatrul.

Acest proiect este primul program din Romania dedicat muzeului ca spatiu neconventional deschis artelor spectacolului. Ca urmare a deschiderii dialogului dintre muzeu si teatru credem ca se vor putea identifica cai de colaborare diverse, in beneficiul tuturor partilor implicate.

 In cadrul proiectului se realizeaza doua studii privind dezvoltarea de proiecte de teatru muzeal in Romania.

Primul studiu vizeaza personalul muzeelor. Cei care lucreaza intr-un muzeu, indiferent de pozitia pe care o ocupa, pot completa acest chestionar (15 min.) prin intermediului linkului urmator:

http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=SENRWmzQ4h1v9RIYHwrlGg_3d_3d

 

Al doilea studiu vizeaza identificarea opiniei artistilor (actori, regizori etc.) cu privire la posibilitatea de dezvoltare de spectacole de teatru in muzeu. Acest al doilea chestionar (10 min.) poate fi completat prin intermediul urmatorului link:

http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=tRHwehPLgS_2bOigxwsxY0jQ_3d_3d

 

Pentru ca proiectul sa aiba succes este important ca aceste chestionare sa fie completate de cat mai multi muzeografi, respectiv actori.

Lasă un comentariu