Sari navigarea

Editia a patra: Noi directii – Punerea in valoare a patrimoniului muzeal in secolul al XXI-lea (New Directions: Using Museum Assets in the 21th Century)

Printre specialistii invitati ca lectori in  cadrul conferintei, se vor numara dl. Wim van der Weiden – presedintele Forumului European al Muzeelor, dl. Boris Micka – reputat  proiectant, realizator al mai multor proiecte de amenajare muzeala, dl. Ralph Appelbaum, director al companiei Ralph Appelbaum Associates – cu profil de proiectare si amenajare a muzeelor, dl. Marc Pachter – fost director al Consiliului Muzeelor, Glasgow City, dl. Marc Pachter – director de proiecte la Galeria Nationala de Portrete din cadrul Institutului Smithsonian, dl. Mark O’Neill – director departamentului Arte si Muzee din cadrul Consiliului Muzeelor din Glasgow City, dl. Jem Frazer – director pentru proiecte de renovare pentru Royal Museum din Edinburgh si Nicholas Appelbaum. In cadrul programului, este prevazuta si  o serie de prezentari sustinute de reprezentanti ai unor muzee din Romania.
 
Ca si in anii anteriori, sunt invitati sa participe specialisti in muzeologie din Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Cehia, Croatia, Ungaria, Grecia, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, Romania, Federatia Rusa, Slovacia, Slovenia, Serbia, Turcia si Ucraina.

Mai multe detalii:

http://www.cultura.ro/News.aspx?ID=1260

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: