Sari navigarea

Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” va invita  Duminica, 29 iunie, incepand cu orele 11.00, sa participati la cea de-a cincea prezentare din cadrul programului interdisciplinar si interactiv pentru parinti si copii INTALNIREA DE DUMINICA”.

Conferinta din aceasta luna este intitulata Supravietuirea in conditii extreme” si va fi sustinuta de catre doamna muzeograf Cristina Calefariu. Sunt asteptati toti copiii curiosi, cu varste cuprinse intre 7-14 ani, dar si toti cei care sunt interesati sa afle date inedite referitoare la adaptarile speciilor care vietuiesc in conditii deosebite de mediu.

 

***

Insulele indepartate, viata la poli, adancurile oceanelor, lacurile sarate, izvoarele fierbinti … sunt doar cateva dintre mediile de viata neprielnice, cu conditii extreme, unde, de-a lungul milioanelor de ani, s-au adaptat diverse specii de plante si animale. Dar cat timp vom mai putea admira aceste minuni naturale…… ramane o incertitudine.

Pentru a intelege care sunt secretele supravietuirii faunei specifice diferitelor medii ostile si care sunt efectele incalzirii globale asupra acesteia va invitam sa veniti alaturi de noi pentru “a face cunostinta” cu: crevetii de saramura, musca izvoarelor fierbinti din Parcul National Yellowstone, pestii din gheturile Antarcticii, testoasa uriasa de Galápagos, pasarea colibri din Anzi sau cu lemurul–soarece din Madagascar, cea mai mica primata actuala.

***

 

Detalii pe site-ul Muzeului Antipa

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: